Tacos

hejsan, nu har jag varit i bowlingen o tränat lite och jag vann en hamburgertallrik! hihi men nu har jag kommit hem för en stund sen och har fortfarande huvudvärk o har ätit lite tacos men snart ska jag lägga mej så vi hörs nog i morgon, puss!


svar till kommentar

okänd: vart hittar du dina bilder?
svar: säg namnet på vem du är så kan du få svar på din kommentar! :)

Sjuk

godmorgon på er, igår kunde jag inte göra ett inlägg för att jag hade så sjukt ont i huvudet, men jag var iaf hos min mamma o myste lite o kollade på tv, sen kom min syster förbi o sen drog jag hem med pappa hem till han. Men nu är jag nyvaken och mår lite bättre men snart funderar jag på att fixa mig i ordning o jag vet inte om jag orkar träna idag vi får se, men vi hörs !

dålig updatering.

jag har verkligen inte hunnit blogga så mycket dom senare dagarna men jag har spelat match tränat o massa skit, men just nu har jag blivit sjuk så nu ska jag lägga mej o sova godnatt!

godnatt.

nu är jag nyduschad gud vad skönt! men snart ska jag bädda ner mej i min sköna säng sen i morgon är det äntligen skola, jag ser fram i mot skolan i morgon för 1. vi har matteprov.. 2. får träffa alla igen men nu ska jag inte snacka så mkt mer godnatt på er så hörs vi i morgon pusshej!

Jersey shore (L'

Jag bara längtar tills klockan ska bli 20:00 för då börjar en ny säsong av jersey shore, hur bra som helst men vi hörs senare tjingeling.


justin bieber (L)






photos.





hatar rubriker!

hello, jag hittade några bilder som jag satt ihop, men det blev inte så stort men det får duga! puss.


godnatt.

hejsan, nu har jag ätit lite godis och varit med salome, i morgon blir det dubbelmatch hoppas det går bra, men jag ska nog sova nu men vi hörs i morgon godnatt, o en sak? glöm inte att ställa om klockabn en timma fframåt ;)


dagen!

idag har jag varit på ingelsta med pappa o vi letade efter ett par shorts till mej men vi hittade inga som var bra för alltingen var dom förstora eller någonting annat men vi har varit på candyland och köpt godis o efter det åkte vi till ica för att köpa saker tills i morgon ska iväg till mjölby o eurobowl och spela match! tagga ordentligt nu tjejor. pusshej
bjuder på en cp bild på mej :)

Godmorgon.

godmorgon på er, nu har jag precis vaknat för en stund sen ska snart äta och fixa mej sen åker jag nog till min mamma i haga senare, o kanske träffar jesper nithagen senare, men jag hör av mej sen puss!




massor bilder.

nu har jag laddat upp alla bilder på datan från spökbacken! ett minne jag aldrig glömmer, men fick inte så bra bilder
















k.

som ni har märkt har jag tagit bort nästan alla inlägg utom dom nyaste för att jag har bestämt mej för att jag bara ska använda den här bloggen och börja om på nytt helt enkelt! Men min dag, idag har varit rolig men jag har varit irriterad för det mesta, men jag har varit i skolan o vi slutade 14:10 sen efter skolan drog jag till bowlingen med salome och jag tränade, jag fick 971 på 6 serier ganska nöjd ändå för träning, men annars har vi varit i bowlingen, ute o snackat o massa skit det har varit roligt.. men idag är det äntligen fredag och jag har suttit hemma nästan hela kvällen vid datan o tv:n. Men jag ska nog kolla på en film senare så vi hörs men pusshej så hörs vi nog senare.


AXEL HILDENBORG.

jag rekomenderar er en hur bra blogg som helst och han är hur snygg som helst också! www.axelhildenborg.blogg.se ! kolla och kommentera + att han är hur snäll som helst.


Justin bieber - never say never.

godkväll på er sötisar! Min dag har varit ganska okej, efter skolan drog jag på bio med camila och det blev att kolla på never say never, om justins hela liv till nu, han är så sjukt underbar, plus att jag aldrig har skakat o tjutit så här mycket som jag gjorde idag! alla skrek i hela salen och var helt vilda till och med jag, men jag rekomenderar att den filmen i 3d är hur bra som helst känns bara som om allting är framför dig.!


tillbaka igen!

hejhej, nu är jag tillbaka till den här bloggen så jag kanske bloggar lite då o då för att jag har den andra bloggen men den är inte lika rolig som den här haha nae jag skoja men den stör mej på något sätt haha.. www.fridadehlinsdagar.blogg.se men nu ska jag blogga här så mycket det går. Men idag har jag träffar jesper, sofie o martin. Jag följde med jeppe o sofie till bussen sen ville jag inte att jeppe skulle gå men han var ju tvungen :( hihi men nu ska jag plugga på franska lite så min lärare slutar ha damp, sen ska jag nog gå o lägga mej men vi hörs väl i morgon antar jag! pusshej:*


RSS 2.0